El Porto, rival a la semifinal de la nova Supercopa Ibèrica

L'altre semifinal la disputaran el FC Barcelona, principal favorit pel triomf final, i l'Sporting de Portugal

Esports

| BMG / Xavier Solanas

El Fraikin tancarà l'any esportiu a Màlaga (Andalusia) amb la disputa de la nova Supercopa Ibèrica, que és un nou torneig entre les federacions espanyola i portuguesa i supleix la Supercopa d'Espanya. 

L'equip d'Antonio Rama anirà fins a la ciutat malaguenya amb l'objectiu d'aixecar el primer títol de la temporada, tot i que a la semifinal es veurà amb el Porto, campió de la lliga portuguesa la temporada passada. 

L'altre semifinal la disputaran el FC Barcelona, principal favorit pel triomf final, i l'Sporting de Portugal, on milita el granollerí Mamadou Gassama. De fet, el Fraikin ja s'ha vist les cares amb aquests dos rivals, amb dues derrotes amb el Barça –a la lliga i la Supercopa de Catalunya– i un triomf amb l'Sporting a la Lliga Europea. 

La lluita per les medalles es disputarà el diumenge al mateix Pavelló Ciudad Jardín, de màlaga. la final de consolació –la lluita pel bronze– serà a les 15.45 h i la final, a les 18 h. 

Aquesta és la primera edició d'un nou torneig d'handbol ibèric, que vol reforçar la unió i cooperació de les dues federacions, que en 2028 organitzaran l'Europeu masculí, juntament amb Suïssa. 

Edicions locals