El Torneig de Nadal de minibàsquet torna tres anys després

La competició del CBG se celebrarà del 27 al 29 de desembre amb un total de 43 equips

Esports

El Torneig de Nadal de minibàsquet torna tres anys després
El Torneig de Nadal de minibàsquet torna tres anys després | CBG

El Club Bàsquet Granollers celebrarà la 19a edició del Torneig de Nadal de minibàsquet Pisos.com després de tres anys. La pandèmia de la Covid-19 va fer impossible albergar un campionat, que és un referent estatal per aquestes festes nadalenques.  El torneig se celebrarà del 27 al 29 de desembre entre els pavellons Municipal de Bàsquet, de Granollers, i el Municipal de corró d'Avall, de les Franqueses. 

En aquesta nova edició competiran un total de 43 equips, entre les categories masculina i femenina. d'entre els participants hi ha equips destacats de les pedreres de les màximes categories, com ara del Barça, el Reial Madrid, el Joventut de Badalona, el València Bàsket o l'Uni Girona, entre d'altres. El campionat tindrà activitat els matins i les tardes i comptarà amb un total de 123 partits. 

Clínic de formació

D'entre les activitats paral·leles al Torneig de Nadal, el club ha organitzat una taula rodona sobre l'evolució del joc en categoria mini, que comptarà amb Manel Blanco, tècnic d'entrenadors del CBG, i Sergi Ferioli, coordinador d'equips mini del CBG. La xerrada se celebrarà el dimecres 28 de desembre al pavelló CBG a les 19.30 h. 

 

Edicions locals