Pol Valera s'incorpora a la selecció espanyola

El jugador del Fraikin Granollers disputarà el Mundial, en substitució d'Ian Tarrafeta

Esports

Pol Valera s'incorpora a la selecció espanyola
Pol Valera s'incorpora a la selecció espanyola | RFE Balonmano

Redacció

Pol Valera, jugador del Fraikin i veí de la Garriga, disputarà el Mundial d'handbol amb Espanya per la lesió d'Ian Tarrafeta. La selecció espanyola ha trucat al jugador vallesà per incorporar-se immediatament a la concentració d'Espanya per ocupar la plaça de Tarrafeta, lesionat d'una fissura en una costella.

"El jugador del Fraikin viatjarà a terres polaques per entrar en dinàmica de l'equip nacional el més aviat possible", diu el comunicat de la federació espanyola. El jugador del Fraikin formava part de la prellista de 35 jugadors i ara afrontarà la seva primera gran cita internacional amb Espanya.

El combinat estatal ha guanyat els dos partits disputats de la ronda preliminar del Mundial i demà dilluns buscarà el ple de victòries en la primera fase contra Iran. Espanya va guanyar la primera jornada contra Montengero (30-25) i la segona, contra Xile (34-26), d'Esteban Salinas, jugador del Fraikin. La selecció espanyola lidera el grup A amb quatre punts, seguit de Montentgero i Iran, amb dos, i Xile, sense punts.

Amb 24 anys, Valera ja suma deu internacionalitats amb la selecció absoluta i ha marcat un total de 14 gols. D'entre els seus èxits internacionals, destaca la medalla d'or que va aconseguir amb Espanya en els Jocs del Mediterrani a l'estiu de 2022.

Edicions locals