Pol Valera: 'Sempre he somiat anar a un Mundial'

El jugador del Fraikin confia "arribar el màxim de lluny per lluitar per les medalles"

Esports

| RFE Balonmano

Redacció

Pol Valera va rebre fa uns dies la trucada del seleccionador espanyol Jordi Ribera per incorporar-se a la concentració d'Espanya del Mundial, que s'hi juga entre Suècia i Polònia. La lesió d'Ian Tarrafeta va convocar d'urgències al de la Garriga, que afronta "amb moltíssima il·lusió i ganes" la seva primera gran cita internacional amb Espanya, tot i que a l'estiu va guanyar l'or dels Jocs Mediterranis.

"Em va trucar el Jordi [seleccionador estatal] per confirmar-me que anava al Mundial i va ser de les millors trucades en l'àmbit esportiu que he rebut mai. Anar a un Mundial és una cosa que sempre he somiat i no és fàcil de dir. És una experiència que segur que serà espectacular i estaré rodejat de jugadors que sempre he admirat moltíssim", deia Pol Valera, poc després d'enfilar el camí cap a la concentració espanyola del Mundial. "Espero ajudar al grup i arribar al màxim de lluny per lluitar per les medalles", assenyala el garriguenc.

Espanya ja s'ha classificat per a la segona fase del Mundial després de guanyar els dos primers partits de la fase preliminar i avui juga el tercer partit contra Iran, amb l'objectiu de sumar sis punts de sis possibles.

Edicions locals