Tercera Edad En Acción vol presentar-se a les municipals del 28-M

Antonia Oliveras, de 61 anys, es postula com a cap de llista a Granollers

Política, Entrevistes 28-M

Antonia Oliveras vol encapçalar la llista de Tercera Edad en Acción per defensar els drets de la gent gran i persones dependents
Antonia Oliveras vol encapçalar la llista de Tercera Edad en Acción per defensar els drets de la gent gran i persones dependents

El partit Tercera Edad En Acción, creat el 2018 per defensar els interessos dels jubilats i pensionistes, es vol presentar a les eleccions a l'Alcaldia de Granollers, de la mà d'Antonia Oliveras Zambrano, una auxiliar de geriatria de 61 any, com a cap de llista.

Fins ara, Oliveras no havia militat mai a cap partit, però assegura que vol fer un pas endavant per "lluitar pels drets de la gent gran, les persones amb discapacitat i les que tenen malalties rares". Defineix Tercera Edad En Acción com un partit "transversal, en què són benvingudes totes les ideologies sempre que hi hagi respecte".

Antonia Oliveras, vinculada a l'AV Tres Torres, assegura que a Granollers calen "uns serveis socials dignes, teleassistència per a tothom qui ho necessiti, combatre la soledat i que la llei de dependència es valori bé", assegura.

La cap de llista ha avançat que la candidatura comptarà també amb Francisco Rodríguez Solvas, també vinculat al moviment veïnal, i amb Paco Sánchez, president comarcal de Tercera Edad en Acción i veí de Bellavista.

Edicions locals