La 29a Festa de l’Handbol Català premiarà l'exalcalde Josep Mayoral

Rebrà la insígnia d'or i brillants pel seu 'suport a l'handbol' a Martorell el 10 de febrer

Esports

| Ramon Ferrandis

Redacció

La 29a edició de la Festa de l'Handbol Català premiarà l'exalcalde Josep Mayoral a Martorell, el pròxim 10 de febrer. L'ens català celebrarà la gala esportiva anual que premia el teixit esportiu, els col·lectius i les persones destacades de la temporada 2021-2022.

Mayoral serà distingit amb la insígnia d’or i brillants, que és un dels màxims reconeixements de la Federació Catalana d'Handbol, pel seu suport a l'handbol. També rebran aquest reconeixement l'exjugador del Barça, Víctor Tomàs, i el president de la Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez.

La gala esportiva reconeixerà diferents equips vallesans i esportistes. D'entre aquests, el BM Granollers tindrà un gran pes durant els diferents reconeixements, com ara, al Fraikin, com a subcampionat de la lliga Asobal i la classificació a la Lliga Europea EHF o d'altres equips de la base campions; o també amb esportistes de renom, entre aquests Ona Vegué, màxima golejadora de la Divisió d'Honor amb el KH-7; entre altres. També rebrà un reconeixement l'Ajuntament de Granollers per la seva promoció de l'handbol. 

La festa estarà presentada per Mireia Vicente, periodista de Televisió de Catalunya, i finalitzarà amb un còctel-sopar.

Edicions locals