A la venda les entrades del clàssic català, Fraikin-Barça

El BMG aplica una promoció del 30% al preu de les entrades durant aquesta setmana

Esports

| Asobal / Víctor Salgado

Redacció

El BM Granollers ha posat a la venda les entrades del clàssic de l'handbol català entre el Fraikin i el FC Barcelona, que es disputarà el divendres 3 de febrer a partir de les 20.05 h. El club ha llançat una promoció des d'avui dilluns fins al diumenge, 29 de gener, amb un 30% de descompte a les entrades.

Les entrades pel públic en general té un preu de 14 euros i després de la promoció serà de 20. Pel que fa als jubilats, majors de 65 anys, és de 10 euros i després serà de 15; i als infants, de 5 a 17 anys, és de 6 euros i després serà de 9. Els menors de 5 anys tenen l'entrada gratuïta.

El club recorda que els socis poden accedir al partit de forma gratuïta amb l'abonament de la temporada 2022-2023 i tindran un descompte del 50% per la compra d'una entrada addicional -una com a màxim per carnet-.

El duel entre el Fraikin i el Barça al Palau d'Esports suposarà la represa competitiva després de l'aturada per al Mundial de seleccions. El Fraikin és el segon classificat de la lliga Asobal, mentre que el Barça lidera amb fermesa la fase regular amb un ple de victòries. Aquest serà, a més, el primer partit de la segona volta.

Edicions locals