Desbandada de part de la directiva esportiva del BM Granollers

Marc Amargant, Marc Garcia i Miguel Ángel Gutiérrez dimiteixen per discrepàncies amb la junta del club

Esports

Desbandada de part de la directiva esportiva del BM Granollers
Desbandada de part de la directiva esportiva del BM Granollers | La directiva d'Alfred Serra, ara fa un any en un acte de presentació.

Redacció

El BM Granollers viu uns dies convulsos amb les dimissions de tres responsables esportius de l'entitat. Les discrepàncies amb la junta directiva presidida per Alfred Serra ha provocat la marxa del director tècnic, Marc Amargant, i dos dels quatre directius de l'àrea esportiva amb Marc Garcia, responsable masculí, i Miguel Ángel Gutiérrez, responsable esportiu. 

Segons va avançar ahir dilluns VOTV, Garcia i Amargant van dimitir dels seus càrrecs al club i el Diari SomGranollers ha confirmat que, a banda d'aquests dos responsables, també han marxat de l'entitat Miguel Gutiérrez i d'altres directius rumien la seva dimissió, tot i no haver fet el pas endavant. Ara per ara, l'àrea esportiva directiva queda coixa amb la marxa de Gutiérrez i Garcia, així que tan sols queden els directius Txus Pérez, responsable de la base; i Raúl Campus, de l'àrea femenina.

El club ha emès un comunicat explicant que la marxa dels tres responsables és perquè "el club es troba en un procés de transició cap a una estructuració i professionalització del mateix i ho fa, com és ben sabut, en un entorn econòmic i esportiu complex. Des del Club s'exploren contínuament alternatives que permetin millorar la situació dels equips i la continuïtat i viabilitat de l'entitat". A més, el club assenyala que "des de la junta directiva ja es treballa també per trobar les persones que puguin assumir aquests càrrecs dins de la mateixa estructura directiva i professional del club". 

L'àrea esportiva just s'havia format ara fa un any amb la nova presidència d'Alfred Serra al BMG, que ara s'haurà de reestructurar per suplir les baixes dels dos directius i la del director esportiu, Marc Amargant. 

Edicions locals