Kaba Gassama forma part de les 'Superheroïnes de l'esport'

Ara Llibres publica un llibre infantil amb deu contes amb deu esportistes de renom catalanes

Cultura, Esports

kaba Gassama forma part de les 'Superheroïnes de l'esport'
kaba Gassama forma part de les 'Superheroïnes de l'esport'

Redacció

La granollerina Kaba Gassama és una de les deu esportistes protagonistes del llibre Superheroïnes de l'esport... amb poders com els teus!, que va publicar dilluns l'editorial Ara Llibres. Amb aquest projecte es posa en valor l'esport femení en totes les seves disciplines i aprofitant els exemples més rellevants del país, per tal d'animar a nenes, i nens, a fer esport.

A banda de Kassama, les altres esportistes són Alexia Putellas, Aitania Bonmatí, Laia Palau, Anni Espar, Laia Sanz, Ona Carbonell, Núria Picas, Queralt Castellet i Paula Badosa. Elles són les protagonistes de deu contes, plens de valors sobre aquestes lluitadores que anima a nenes, i a nens, a fer esport i a no tenir cap sostre. El llibre està pensat per a lectores i lectors de 8 a 12 anys i il·lustrat per 10 artistes del col·lectiu Rosa Sardina amb la seva particular tècnica del collage a base de paper pintat manualment i retallats per elles mateixes.

Les autores són deu conegudes periodistes esportives amb Laia Tudel (Catalunya Ràdio i TV3); Marta Ramon (RAC1);  Maria Fernández Vidal (TV3); Sònia Gelmà (Catalunya Ràdio); Gemma Herrero (freelance); Marta Carreras (Catalunya Ràdio); Anaïs Martí (La Vanguardia); Laia Bonals (diari Ara); Elena de Diego: (Cadena SER); i Helena Condis (Cadena Cope).

El projecte compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, que n’ha estat un dels impulsors.

Edicions locals