L'Hospital de Granollers vol optar a la Creu de Sant Jordi

Amb motiu del centenari de l'edifici històric, el centre ha presentat candidatura i demana adhesions a la petició

Societat

Amb motiu del centenari de l'edifici històric, l'Hospital General de Granollers ha obert una candidatura per optar a la Creu de Sant Jordi, el màxim reconeixement que atorga la Generalitat de Catalunya a persones o entitats que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats al país.

Aquesta candidatura homenatja els 100 anys de l’hospital modern i "la voluntat històrica de millorar el benestar i la qualitat de vida de la població, sempre caracteritzada per ser una institució propera, oberta i compromesa socialment amb el seu entorn en totes les seves dimensions", indiquen des de l'Hospital.

Per tenir més opcions a rebre el reconeixement de la Generalitat, l'Hospital fa una crida a rebre adhesions a la candidatura, ja sigui a títol personal o d'entitats. Per fer-ho només cal completar el formulari adjunt i enviar-lo a [email protected].

Aquesta és només una de les accions que s'emprendran per commemorar el centenari, per al qual també s'està elaborant un llibre històric i un documental de la trajectòria de l'Hospital de Granollers. L'acte central del centenari se celebrarà el 25 de juliol, coincidint amb la inauguració fa 100 anys de l'edifici històric.

L'activitat més propera, però, serà la cursa i caminada del centenari, que s'està preparant per al 16 d'abril i que comptarà amb dos circuits, un de 10 quilòmetres i un altre de 19,23, en homenatge a l'any de naixement de l'hospital modern.

Edicions locals