Víctor Vilà i l'històric Pep Blanchart assoliran les funcions de la direcció tècnica del BMG

El club informa que els dos responsables lideraran "provisionalment" la tasca que feia Marc Amargant, Marc Garcia i Miguel Ángel Gutiérez

Esports

Redacció

Nou capítol en la setmana convulsa del BM Granollers. El club ha informat que el director general Víctor Vilà i l'històric gerent Pep Blanchart "assoleixen provisionalment les funcions de la direcció tècnica". El BMG ha trobat en aquests dos dirigents una fórmula per sortir del pas després de les dimissions del director tècnic, Marc Amargant, i dos directius de l'àrea esportiva, Marc Garcia i Miguel Ángel Gutiérrez.

"Donat que ens trobem en un moment de la temporada important, traslladem que l'estructura professional del club, liderada per l'actual director general, Víctor Vilà, i amb el suport i l'experiència contrastada de Pep Blanchart, assoleixen provisionalment les funcions de la direcció tècnica. Tanmateix, es treballarà conjuntament amb els coordinadors tècnics de l'entitat per garantir uns projectes sòlids per als equips professionals així com per a tota l'estructura esportiva", informa el comunicat. 

A més, el club avança que el BMG "ja treballa per a trobar la persona responsable de la direcció tècnica del club, i també de les persones que puguin incorporar-se a la junta directiva per liderar estratègicament aquest àmbit".

Edicions locals