Lliurada la moto elèctrica del sorteig de Gran Centre

La guanyadora, Dolors Carmona, va omplir una butlleta a l'establiment Mackey del carrer Anselm Clavé

Economia

La presidenta de Gran Centre, Isabel Martín Santolaria, amb la guanyadora
La presidenta de Gran Centre, Isabel Martín Santolaria, amb la guanyadora

L'associació de comerciants Gran Centre ha tancat la campanya de Nadal amb el sorteig d'una moto elèctrica, amb el patrocini de l'empresa de telefonia Goufone. Per cada compra feta en un dels comerços associats entre el 13 de desembre i el 5 de gener es podia omplir una butlleta i dipositar-la a les urnes corresponents. La guanyadora del sorteig ha estat Dolors Carmona, que va dipositar la butlleta a l'establiment Mackey del carrer Anselm Clavé.

El sorteig de la moto és una de les activitats que Gran Centre organitza per Nadal per dinamitzar el comerç de proximitat.

En aquest sentit, fa pocs dies l'entitat també va lliurar, en un acte davant del Museu, els premis del concurs d'Instagram que es va dur a terme entre el 5 de desembre i el 6 de gener. En total es van publicar més de 150 fotos amb el hashtag #nadalgranollers, i es van donar tres premis. El primer, de 150 euros, va ser per a Juan Carlos Casado (@ljuank); el segon, de 100 euros, per a David Sánchez (@sirbouman); i el tercer, de 50 euros, per a Núria Corominas (@nuriacorominas4). Tots tres són vals per gastar a les botigues adherides a l'associació de comerciants.

Solidaritat

Cada any, Gran Centre promou per Nadal una campanya solidària amb una entitat de la ciutat, a la qual destina una part dels diners recaptats amb les compres fetes als comerços adherits mitjançant la targeta de l'entitat. Aquest any els diners es destinen a la secció en cadira de rodes del Club de Rugbi Spartans. L'objectiu és donar visibilitat i dotar de recursos aquest esport inclusiu, per exemple amb l'adquisició de noves cadires de rodes per tal que noves persones puguin practicar aquest esport.

Edicions locals