Jaume Giró: 'Granollers necessita un projecte al servei del progrés econòmic'

L'exconseller d'Economia de la Generalitat va trobar-se dijous amb afiliats de Junts per Granollers i amb petits empresaris i comerciants

Política

Jaume Giró, a Granollers: 'És moment d'un projecte al servei del progrés econòmic'
Jaume Giró, a Granollers: 'És moment d'un projecte al servei del progrés econòmic'

L’exconseller d’Economia de la Generalitat Jaume Giró va ser dijous a Granollers convidat per l’agrupació local de Junts, on va mantenir una trobada amb afiliats i simpatitzants per debatre sobre la situació del país, de Granollers i també del partit. En aquesta trobada, Giró va donar suport a Àlex Sastre com a candidat a l’alcaldia.

L’exconseller recordava que al maig la ciutat tindrà la possibilitat de “capgirar un projecte esgotat, que fa molts anys que dura i que té una inèrcia que no va enlloc”. Explicava que “tot fa pensar que el cicle econòmic canviarà aquest 2023”, de manera que “és moment d’un projecte al servei dels ciutadans, del progrés econòmic i dels comerços i les empreses de la ciutat”.

En aquest sentit, deia, “Sastre està preparat i té una incontestable vocació política i de servei a Granollers; només és qüestió de triar el millor candidat i el millor projecte per a un moment econòmic complicat”.

Després de la reunió amb afiliats, Giró i Sastre es van trobar també amb comerciants i empresaris per compartir inquietuds i mirar de recollir-les per al programa electoral de les municipals. Aquesta és la primera trobada sectorial de JxGrn en el marc de la precampanya, feta amb el món de l’empresa perquè “des de Junts creiem que no hi pot haver progrés social si primer no hi ha progrés econòmic”. “Volem garantir que hi hagi oportunitats econòmiques i que les pimes i el comerç funcionin”, deia Sastre.

Quart Cinturó, des del territori

Sobre el Quart Cinturó, Junts defensa una infraestructura que connecti els dos vallesos, perquè és un “gran pol econòmic del país que necessita ser reforçat”, però alerta que el projecte s’ha de plantejar “des del territori”, i no des d’altres administracions que no tenen en compte l’impacte sobre l’entorn.

Edicions locals