Patrícia Segura entra a la direcció de Podem Catalunya

La candidata a l'Alcaldia de Granollers serà la responsable de la formació en matèria de Joventut

Política

Patrícia Segura, responsable de Joventut de Podem Catalunya
Patrícia Segura, responsable de Joventut de Podem Catalunya | Granollers En Comú Podem

Redacció / ACN

La candidata a l'Alcaldia de Granollers per En Comú Podem, Patrícia Segura, s'ha incorporat a la direcció de Podem Catalunya, després de la reestructuració aprovada ahir en un Consell Ciutadà per "agafar embranzida per a les pròximes eleccions municipals". Tot i les novetats, la cúpula de la formació es manté com fins ara, amb Conchi Abellán de coordinadora i Lucas Ferro de portaveu.

Els canvis inclouen l'entrada al Consell de Coordinació de Dani García, Alejandra Sandoval, Raquel Vernedas, Enar Gallardo i Xime Donamaria. Pel que fa a les àrees d'acció, la regidora de Sant Andreu de la Barca, Isabel Marcos serà la nova responsable de Serveis Socials, mentre que el treballador del sanitari Luis González s'encarregarà de Sanitat i Patrícia Segura, de Joventut.

La formació també va aprofitar la cita per reafirmar el seu posicionament en qüestions d'actualitat com els pressupostos catalans o l'oposició al Quart Cinturó. En aquest sentit, el partit ha instat a ERC i al PSC a "deixar-se d'excuses" i aprovar els comptes.

Edicions locals