Ara Malikian arriba novament al TAG per presentar 'Ara'

El nou projecte del violinista reflexiona sobre la vida i la paternitat, i s'inspira en el seu fill

Cultura

El violinista Ara Malikian està de gira amb el seu nou disc dedicat al seu fill
El violinista Ara Malikian està de gira amb el seu nou disc dedicat al seu fill | TAG

Àgata Lasheras

Ara Malikian aterra de nou al Teatre Auditori i ho fa presentant el seu darrer projecte, Ara, amb fues funcions el dissabte (a les 18 i 21 h). En aquest disc, dedicat al seu fill, el músic comparteix les seves reflexions sobre la paternitat i com aquesta l'ha inspirat per crear les seves peces. 

Nascut a Beirut i d'ascendència armènia, Ara Malikian és un violinista internacional de renom que ha deixat marca en l'escena musical internacional. El músic va aprendre de manera autodidacta i es va traslladar a Madrid a l'adolescència per perseguir la seva passió per la música. Des de llavors, ha actuat en escenaris de tot el món i ha col·laborat amb algunes de les orquestres més prestigioses d'Europa. El violinista és conegut per la seva tècnica i estil propi, que combina diferents gèneres musicals com el flamenc, la música clàssica i el jazz.

El seu últim àlbum, Ara, es va publicar a finals del 2021 i conté 13 peces, algunes d'elles de la mà d'artistes com Sara Socas o Javier Márquez. Segons Ara Malikian, el disc s'inspira en els infants i la seva essència. "Si mires un nen, entens gairebé tot el que vas ser i fa un temps que no et permets ser", afirma el violinista en la presentació del projecte. Cada una de les cançons porta el nom d'alguna cosa relacionada amb l'imaginari infantil, com ara els dinosaures, els robots o les màquines dels temps. 

Les entrades pel concert estan exhaurides per ambdues funcions. El músic seguirà la gira pel territori català passant per municipis com Girona, Sitges, Lleida o Sabadell. 

 

Edicions locals