Jornada de portes obertes a l'Assemblea Comarcal de Creu Roja a Granollers

La presentació de les noves instal·lacions, oberta a tothom, serà divendres a la tarda i dissabte al matí

Societat

Jornada de portes obertes a l'Assemblea Comarcal de Creu Roja a Granollers
Jornada de portes obertes a l'Assemblea Comarcal de Creu Roja a Granollers

L'última setmana de desembre, l'Assemblea Comarcal de Creu Roja de Granollers va reprendre les seves atencions presencials a l'edifici del carrer Joan Prim després de 15 mesos d'obres, en què l'entitat es va traslladar provisionalment en un local de la plaça Serrat i Bonastre, a la cantonada amb Esteve Terrades.

Aquest divendres, de 17 a 19.30 h, i dissabte, de 10.30 a 13 h, Creu Roja farà una jornada de portes obertes per donar a conèixer la remodelació de la seu i mostrar els nous espais a la ciutadania, socis, voluntaris i col·laboradors.

Les obres de reforma de l’històric edifici construït pels arquitectes Bosch, Botey i Cuspinera l’any 1970, s’han dut a terme per afavorir la creació d’un edifici més sostenible, augmentar la funcionalitat de totes les plantes per garantir una activitat de major qualitat, fer el canvi de tota la instal·lació elèctrica i tenir un edifici adaptat a la normativa i necessitats actuals d’accessibilitat.

En concret s’ha instal·lat un ascensor, s'han renovat els tancaments de la façana i ara són més eficients, s'han instal·lat plaques fotovoltaiques a la teulada per guanyar autonomia energètica i s’han remodelat els espais per fer-los més funcionals i poder donar millor servei a les més de 3.500 persones ateses durant l’any 2022.

Les obres de millora són el resultat de la provisió de fons feta durant prop de quinze anys per l’entitat per poder assumir-ne els costos. L’Assemblea de Creu Roja a Granollers compta amb uns 6.000 socis a la comarca, amb una quinzena de tècnics i 150 voluntaris actius que fan possible tots els serveis que es realitzen.

També està prevista una inauguració oficial, institucional, amb data pendent de confirmar.

Edicions locals