Robert Cuesta torna al BMG per dirigir el KH-7

El tècnic vallesà es va desvincular dilluns del Rocasa Gran Canaria després d'una temporada i mitja

Esports

| Xavier solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

Robert Cuesta torna al BM Granollers per redreçar el rumb del KH-7, que després de completar la meitat de la temporada ocupa l'antepenúltim lloc en posicions de promoció de permanència. Dilluns el BMG va comunicar a Dolo Martín la seva destitució i en la mateixa jornada Cuesta va presentar la seva dimissió al Rocasa Gran Canària.

El tècnic vallesà, de Montornès, feia una temporada i mitja que dirigia a l'equip canari amb el qual l'any passat va aconseguir guanyar l'EHF European Cup i enguany lluitava pel títol de la Divisió d'Honor.  Cuestra és el nou entrenador del KH-7 amb l'objectiu principal d'evitar la promoció de permanència i fer un bon paper en la fase final de la Copa de la Reina. 

Cuesta va ser el segon entrenador de les tres primeres temporades del KH-7 a la Divisió d'Honor, quan el tècnic era José Luis Villanueva. Posteriorment, es va convertir en el nou primer entrenador del KH-7 durant quatre temporades. Una tasca que va compaginar alguns anys amb la de preparador físic de la selecció espanyola absoluta. 

Un home de club

Robert Cuesta té una àmplia trajectòria vinculada al BMG de 22 anys. Va ser jugador del club granollerí dels 12 als 19 anys i, des dels 16 anys, va començar a dirigir equips del planter, des d'infantils fins al primer equip femení. 

Edicions locals