Dolo Martín ja no és l'entrenadora del KH-7

El club va comunicar dilluns a la tècnica la seva destitució i en les pròximes hores s'espera el seu recanvi

Esports

| BMG

José Luis Rodríguez Beltrán

Dolo Martín ha deixat de ser l'entrenadora del KH-7. Segons ha pogut saber el Diari SomGranollers, ahir dilluns la directiva va comunicar a la tècnica la seva destitució del Palau d'Esports i en les pròximes hores el club podria comunicar el seu recanvi.

La destitució de Dolo Martín era un assumpte que estava sobre la taula des de feia unes setmanes i, de fet, aquesta postura de la direcció del club va topar amb l'àrea esportiva que dirigia Marc Amargant, fins fa una setmana. El ja exdirector esportiu defensava la seva continuïtat, mentre que hi havia diverses veus al club que apostaven per un canvi a la banqueta per millorar el rumb de la temporada. 

Dolo Martín va arribar a l'estiu per liderar un nou projecte al KH-7 per entrar a Europa, però després de completar la meitat de la temporada la seva trajectòria ha estat irregular i l'equip està en llocs de promoció de permanència. Això sí, el passat dissabte va aconseguir passar a la fase final de la Copa de la Reina en un duel d'infart contra un equip de la Divisió d'Honor d'Or, el Morvedre. Aquest diari s'ha posat en contacte amb Dolo Martín, però no ha volgut fer declaracions. Tanmateix, Verónica Cuadrado i Maria Cadens, membres del cos tècnic de Dolo Martín, han decidit no continuar amb el projecte del KH-7.

"Des del Club BM Granollers volem agrair a Dolor Martín i els membres del seu cos tècnic el seu compromís, treball i professionalitat durant aquests mesos a càrrec del primer equip femení del club i desitjar-li sort en el futur", ha informat, posteriorment, en un comunicat el BMG.

El club podria comunicar en les pròximes hores el recanvi a la banqueta. 

Edicions locals