Oberta la 7a convocatòria de beques Cambridge School

Per al curs 2023-2024 s'ofereixen 25 beques d'anglès a alumnes de 3r d’ESO d'escoles públiques de la província de Barcelona

Societat

Oberta la 7a Convocatòria de Beques Cambridge School
Oberta la 7a Convocatòria de Beques Cambridge School

Aquest febrer s'obre la 7a convocatòria del programa de beques Cambridge School amb la qual es persegueix donar un impuls extra a l'anglès en alumnes que presenten una alta motivació per aprendre, però que no estan en una situació econòmica avantatjada. A diferència d'edicions anteriors (on els candidats presentaven la candidatura a 4t d'ESO), la convocatòria actual s'adreça a alumnes que estan fent 3r d'ESO en centres públics aquest curs i se'n beneficiaran el curs vinent (2023-2024), quan comencin 4t d'ESO.

Sarah Edge, directora general de Cambridge School, apunta que "amb aquest canvi volem facilitar encara més la progressió acadèmica dels joves", i afegeix: "si els alumnes es beneficien de la beca mentre encara són a l'escola podran centrar-se més en l’anglès i aprofitar-ne millor els avantatges".

A més, els professors de les respectives escoles també podran fer un millor seguiment dels beneficis de la beca. "Al cap i a la fi, això és el més important: que l'aprenentatge sigui el més efectiu possible", diu Edge.

Per al curs 2023-2024 s'ofereixen un total de 25 beques: 22 beques en cursos presencials per a alumnes de centres públics de poblacions del Vallès Oriental on hi ha un centre Cambridge School: Granollers, Cardedeu, Sant Celoni, la Garriga, Llinars, la Roca, Mollet, Parets i Vilanova del Vallès.
I 3 beques Cambridge School Zoom per a alumnes de centres públics de poblacions de la província de Barcelona que s'adhereixin al programa.

Totes les beques consisteixen en un curs complet a Cambridge School (de setembre a juny), i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost del curs i el pagament dels llibres, una suma que representa un import total aproximat de 1.100 euros per beca.

Les bases de participació es poden consultar en aquest enllaç i el termini per presentar sol·licituds finalitza el divendres 31 de març de 2023. Cambridge School anunciarà els candidats seleccionats el 4 de maig i farà l’entrega oficial de les beques el dia 2 de juny a Granollers.
 

Edicions locals