Vanessa Olmos: 'Els esportistes que han fet servir l'asessorament estan preparats'

Ha posat en marxa l'assessorament psicològic, que confia repetir experiència el 2024

Esports

Vanessa Olmos: 'Els esportistes  que han fet servir l'asessorament  estan preparats'
Vanessa Olmos: 'Els esportistes que han fet servir l'asessorament estan preparats'

José Luis Rodríguez Beltrán

El programa Comença a fer La Mitja 2023 a Granollers ja suma 17 temporades i està dirigit per l'Ajuntament i el Club d'Atletisme L'Aire Esportiu. Hi ha fins a tres nivells de preparació dels esportistes: l'inicial, pels qui la faran per primer cop la mitja; els iniciats, que algun cop l'han feta; i el grup d'atletes, que l'han feta, com a mínim, més de tres vegades. 

Enguany, Vanessa Olmos ha posat en marxa l'assessorament psicològic, que confia repetir experiència el 2024. "Sobretot, el que he de fer és ajudar a suplir els pensaments negatius dels esportistes perquè hi ha un bon grapat que té molts dubtes de si podrà acabar la cursa, si ho farà bé... la meva fita no és que acabin en un temps concret, és que acabin satisfets la cursa o l'objectiu que es posin", assenyala Olmos,  que des de fa més d'una dècada també és runner.

Després d'uns mesos intensos, Olmos explica que "veig els atletes ben preparats per superar La Mitja. La majoria dels participants a l'assessorament estan molt més segurs en ells mateixos per completar l'objectiu". 

Edicions locals