Robert Cuesta: 'Tenia ganes de tornar a vestir dels colors del BMG'

El tècnic apuntava que confia revertir la situació i acabar la lliga entre les vuit primeres classificades

Esports

Robert Cuesta: 'Tenia ganes de tornar a vestir dels colors del BMG'
Robert Cuesta: 'Tenia ganes de tornar a vestir dels colors del BMG' | BMG

José Luis Rodríguez Beltrán

"Tenia ganes de tornar a vestir els colors del BM Granollers". Ho deia dimarts Robert Cuesta, molt il·lusionat durant la seva presentació com a nou entrenador del KH-7. El tècnic montornesenc deixa un projecte punter amb el Rocasa Gran Canaria –la temporada passada va guanyar l'European Cup– per tornar a agafar la batuta del sènior femení del Palau d'Esports, que està en places de promoció per la permanència i amb totes les alarmes activades per evitar el descens. El club va acomiadar dilluns Dolo Martín, dimarts ho feia públic al matí i a la tarda presentava a Cuesta, que torna acompanyat de Jéssica Bonilla i en la mateixa jornada ja havia completat el seu primer entrenament. 

"Som conscients que arribem al KH-7 en una situació complicada, perquè només queden deu jornades i sis són fora del Palau, tot i el suport de l'aficionat i de l'Infern Granollerí. Tenim molt clar què volem fer i l'equip té moltes ganes de donar la seva millor versió", assenyalava Cuesta, que ha signat per aquesta temporada i dues més.

El tècnic apuntava que confia revertir la situació i acabar la lliga entre les vuit primeres classificades, per evitar la promoció de permanència. "Enguany el format ha canvit i ens permet tenir aquest marge d'error. Si aconseguim quedar entre les vuit primeres, tot comença de zero perquè ens salvem i començar el play off pel títol", argumentava el tècnic. El KH-7 ocupa l'antepenúltim lloc amb set punts i està a dos del preuat vuitè lloc, que defensa l'Atlético Guardés. El pròxim rival de les vallesanes serà l'equip líder, el Super Amara Bera Bera. "L'equip ha entrenat bé i és conscient que estem en aquesta situació per errades pròpies; aquesta situació ha de canviar", deia.

Un revulsiu

La destitució de Dolo Martín era un assumpte que estava sobre la taula des de feia unes setmanes, tot i haver iniciat el projecte nou a l'estiu. La directiva volia un revulsiu, que ha trobat en Cuesta. "El canvi ve d'una decisió de la junta perquè l'equip necessitava un canvi, un revulsiu", deia Raúl Campos, responsable de l'àrea esportiva, que afegia: "volem treballar un projecte a llarg termini, no només som el primer equip, també hi ha moltes nenes a la base". 

En aquest sentit, el president Alfred Serra va donar la benvinguda a Robert Cuesta amb tots els honors: "Robert, tornes a casa". Aquest diari ha intentat parlar amb Dolo Martín, que ha declinat fer declaracions.  

Edicions locals