Tornen els DiverDivendres, la programació familiar dels centres cívics

Hi haurà activitats els divendres 17 de febrer, 17 de març, 21 d'abril, 12 de maig i 2 de juny a les 17.30 h

Cultura, Societat

Tornen els DiverDivendres, la programació familiar dels centres cívics
Tornen els DiverDivendres, la programació familiar dels centres cívics

La programació familiar dels DiverDivendres torna aquest any amb propostes d'activitats per a cinc divendres de febrer a juny. Les activitats tindran lloc als centres cívics de la ciutat o en places o espais oberts propers. Totes les activitats seran gratuïtes i algunes tenen les places limitades i cal inscriure-s'hi. Seran sempre en divendres, a les 17.30 h.

La programació començarà el 17 de febrer al Centre Cívic Can Gili amb Divercarnaval, un taller de màscares a càrrec de Núria Güell pensat per a infants de 4 a 11 anys. Els participants podran desenvolupar la seva creativitat i fer-se una màscara per Carnaval.

El 17 de març serà el dia de Diverheroïnes, en què la canalla podrà construir personatges fílmics lliures d'estereotips. L'activitat anirà a càrrec d'El Drac màgic, està pensada per a infants de 5 a 11 anys i es farà al Centre Cívic Nord.

El 21 d'abril, al Centre Cívic de Can Bassa, serà el torn de la Diverpoesia. Brossa’m! és el títol de la sessió en què els infants jugaran i crearan, en família, objectes inspirats en l'obra de Joan Brossa. Can Xic dinamitzarà aquesta activitat perquè famílies amb infants a partir de 6 anys relacionin paraules i frases amb objectes, de manera creativa i poètica.

El 12 de maig, a Divercrea, Activijoc farà un taller de viseres per protegir-se del sol, ja que, a la primavera, començarà a ser més fort. Aquest taller s'adreça a famílies amb infants a partir de 6 anys i es farà davant del Centre Cívic Can Gili.

Tancarà la programació Diverconte, el 2 de juny a la plaça Sant Miquel, en què Mon Mas acostarà als participants el conte El pirata safata de plata i els seus amics marins. L'activitat s'adreça a famílies amb infants a partir de 3 anys.

La programació es pot consultar al web www.granollers.cat/diverdivendres.

 

Edicions locals