El Congost decideix els campions del màster absolut de bàdminton

Fran Olivares (Ibi) i Elena Lorenzo (Drop València) són els més destacats amb un doblet d'ors

Esports

El Congost decideix els campions del màster absolut de bàdminton
El Congost decideix els campions del màster absolut de bàdminton | Federació Catalana de Bàdminton

Redacció

El Pavelló El Congost de Granollers ha estat l'epicentre del bàdminton estatal absolut durant el cap de setmana amb una vuitantena de jugadors, de la màxima categoria. D'entre els participants, van destacar Fran Olivares (Ibi) i Elena Lorenzo (Drop Valencia) amb un doblet de medalles. El campionat estava organitzat per l’Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton, juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton.

En la modalitat d'individual femení, el triomf va ser per a Sonia Martínez (Ciudad de Villalba) que va guanyar a Ana Caballero (Alicante Intercity) per 21-19, 17-21 i 21-17; i en dobles femení, la parella formada per Claudia Leal i Elena Lorenzo (Drop Valencia) van superar a Ana Caballero i Elena Paya (Alicante Intercity i El Campello) en la final per 21-13 i 21-17.

Pel que fa als nois, Pablo Abian (CB IES L'Ordre) va fer valer la seva papereta de favorit vencent en la final a Marc Cardona (Pitius) per 17-21, 21-11 i 21-15; i en dobles, la parella Fran Olivares i Jaume Perez (IBI y Drop Valencia) van imposar-se a Pablo i Javier Abian (CB IES La Orden i Ibiza BC) per 21-5 y 21-19.

Finalment, en la modalitat de dobles mixtos, la parella formada per Fran Olivares i Elena Lorenzo (IBI i Drop Valencia) es van emportar cadascú la seva segona medalla d'or en la final després de guanyar a Jaume Perez i Claudia Leal (Drop Valencia) per un ajustat 15-21, 21-19 i 21-16.

Edicions locals