Pau Vallvé presenta el darrer disc, un cant a la positivitat i el bon rotllo

El músic ha autoeditat i autofinançat tots els seus projectes fins a la data

Cultura

El cantautor barceloní presenta el seu disc ':)'
El cantautor barceloní presenta el seu disc ':)' | Escena grAn

Àgata Lasheras

La Sala Nau B1 de Roca Umbert acull divendres el darrer projecte de Pau Vallvé, el disc anomenat :). L'àlbum gira entorn la positivitat i el bon rotllo, i reivindica la importància de les cures, tant a un mateix com als altres. I és que ja és habitual que la sala granollerina sigui escenari de les estrenes discogràfiques del barceloní, que fa tot just dos anys hi duia La vida és rara.

Pau Vallvé va néixer a Barcelona, i des de ben petit ja tenia atracció cap a la música. Als 15 anys va fer el seu primer àlbum metal, que poc té a veure amb el seu estil actual. Un cop va fer-ne 18, va canviar la bateria per la guitarra i va començar a compondre cançons, les quals va recollir en el seu primer àlbum, Postdiluvian. Des d'aquell moment, Pau Vallvé ha continuat escrivint i tocant, sempre autoeditant-se i autofinançant-se els seus projectes, i a vegades amb altres identitats com el desaparegut Estanislau Verdet.

Després de La vida és ara, Pau Vallvé va publicar a finals del 2022 :). En aquest darrer disc, el barceloní afegeix cançons més rítmiques i alegres que en treballs anteriors. Segons Vallvé, :) és "un viatge sonor en to positiu". L'àlbum es compon d'11 nous temes, i afegeix a la veu i guitarra dues bateries, percussió i cors. "Les cançons parlen i sonen en plural", assegura l'autor del disc. Tu deixa't portar és el primer senzill de l'àlbum, i ja acumula més de 33.000 visites a YouTube. 

Vallvé va engegar la gira del projecte a Girona, i ja ha actuat a Barcelona, Tarragona i Vic. Després de passar per Granollers, visitarà en concert Figueres, Vilafranca, Lleida i Palma de Mallorca, entre d'altres.

Edicions locals