'Afterwork' per impulsar sis projectes empresarials de Lyne Group

La comunitat, dedicada a fomentar l'emprenedoria entre els joves, celebra periòdicament trobades d'emprenedoria

Economia

Primer 'afterwork' del 2023 al restaurant Navium
Primer 'afterwork' del 2023 al restaurant Navium

El grup de joves emprenedors de Lyne Group va celebrar la setmana passada el primer afterwork d'aquest any. L'acte es va dur a terme al restaurant Navium, al polígon Palou Nord, on prop d'una trentena de joves i empresaris van poder descobrir sis dels projectes que s'estan desenvolupant dins la comunitat, des d'idees de negoci o projectes empresarials fins a empreses en funcionament.

Les iniciatives que es van presentar van ser Flyfers, de Xavi Garcia, una empresa que millora la gestió de la relació amb el client a través de l'automatització robòtica dels processos; Can Tomàs, d'Arnau Forné, una cafeteria, pastisseria, gelateria i fleca on tots els productes estan elaborats artesanalment; Global Health, de Marc Sanz, una firma que ofereix serveis d'entrenaments personals, nutrició i fisioteràpia amb l'objectiu de formar els clients perquè puguin ser autònoms en la realització de la pràctica esportiva.

També un projecte d'assessor financer, o family banker, a l'empresa Banco Mediolanum, a càrrec de Gerard Batlles; Deskubre, d'Eduard Compte, una empresa d'orientació laboral a través de l'experiència de l'usuari en cursos online per a posicions de treball específiques; i Plimon Global, de Ricard Lascorz, basada en la transformació digital i de processos que s'està portant a terme actualment a l'empresa.

Inicialment, els joves només van tenir quatre minuts per explicar els punts clau i diferencials dels seus projectes. Tot seguit, el responsable de cada projecte es va reunir amb quatre lyners i un mentor per mirar de buscar solucions, respostes o innovacions als reptes que s'havien plantejat.

Per als impulsors de Lyne Group, el 2023 es preveu com un any d'expansió del projecte.

Edicions locals