El 15 de març, eleccions per decidir la nova junta directiva del CNG

El club inicia el procés electoral després de sis anys de mandat d'Eduard Escandell

Esports

| CNG

Redacció

El Club Natació Granollers ha convocat les eleccions a la junta directiva, que preveu celebrar el dimecres 15 de març. El procés electoral es va iniciar dilluns amb la publicació de la convocatòria i avui dimarts amb l'elecció, per sorteig, de les tres persones que formaran la junta electoral a partir de prendre possessió aquest dijous. Segons informa el club, es realitza dins dels darrers sis mesos de la finalització natural de l’actual mandat presidit per Eduard Escandell –va ser escollit el 28 de juny del 2017–. 

Després de sis anys al capdavant del club, la junta directiva finalitza el mandat de manera natural, convocant les eleccions, on els socis i sòcies de ple dret de l’entitat (majors de 18 anys, amb una antiguitat mínima d’un any i no tenir suspensa la condició de soci en el moment de la convocatòria) podran tornar a exercir el seu dret a vot. 

El calendari electoral inclou que a partir d'aquest divendres s'exposi el llistat del cens de socis i el 17 de febrer es farà la seva aprovació definitiva. Posteriorment, del 20 al 28 de febrer s'iniciarà el període de presentació de candidatures i el 3 de març es proclamaran les candidatures oficials, que aspiraran a la presidència del club. La campanya electoral tindrà lloc del 6 al 14 de març i les eleccions seran el 15 de març. 

Edicions locals