Debut amb derrota del KH-7 de Robert Cuesta

Perd contra el líder de la Lliga Guerreras, el Super Aamara Bera Bera (29-26)

Esports

Debut amb derrota del KH-7 de Robert Cuesta
Debut amb derrota del KH-7 de Robert Cuesta | Juan Antonio Garaikoetxea

Redacció

El KH-7 va estrenar nou entrenador amb derrota contra el Super Amara Bera Bera (29-26), líder destacat a la Lliga Guerreras. El debut de Robert Cuesta a la banqueta vallesana era complicat, i fora de casa, però va aconseguir plantar cara a l'equip més en forma del moment.

Les vallesanes no van deixar marxar a les locals en cap moment. Al descans, les basques guanyaven només de dos gols, 14 a 12, i a la represa van aconseguir una màxima avantatge de sis gols, 23 a 17. A les acaballes el KH-7 va escurçar la diferència fins als tres gols. Lea Kofler va ser la vallesana més destacada amb set gols. "Estic molt content del rendiment de l'equip durant els 60 minuts perquè era un rival molt complicat a casa seva, són primeres en lliga. En cap moment l'equip ha deixat de competir i lluitar, els petits detalls han decantat el partit", va dir l'entrenador Robert Cuesta, que va assenyalar: "aquesta és la línia que ha de seguir l'equip". 

El KH-7 baixa al penúltim lloc amb set punts i la vuitena plaça queda ara a quatre punts, pel triomf del Beti-Onak al Gijón (26-24). El pròxim partit de les vallesanes serà molt complicat contra el quart classificat, el Rocasa Gran Canaria, que és l'exequip que dirigia Robert Cuesta fins fa dues setmanes. "És un partit molt complicat contra un superequip, el Rocasa Gran Canaria. Esperem continuar amb la millora que hem vist", comentava Cuesta. Les canàries encadenen quatre partits sense guanyar amb tres derrotes i un empat. De fet, en l'últim partit van perdre a casa contra el Costa del Sol Málaga, per 22 a 30.

Edicions locals