Roberto Rodríguez suplirà la baixa de Rangel Luan al Fraikin

El porter sevillà, de 22 anys, arribarà a l'estiu després de quatre temporades al Benidorm

Esports

Roberto Rodríguez suplirà la baixa de Rangel Luan al Fraikin
Roberto Rodríguez suplirà la baixa de Rangel Luan al Fraikin

Redacció

Roberto Rodríguez s'ha compromès amb el Fraikin Granollers per a les pròximes tres temporades. El porter sevillà, de 22 anys, arribarà a l'estiu al Palau d'Esports després de quatre temporades defensant la porteria del Benidorm. 

Rodríguez, d'1,86 metres i 84 kg, és un dels joves talents del panorama estatal perquè el passat estiu va guanyar l'or dels Jocs Mediterranis amb la selecció absoluta espanyola. A més, va estar inclòs en la prellista de 35 jugadors de la selecció absoluta pel Mundial. 

La direcció tècnica del BMG confirmava el fitxatge de Roberto Rodríguez després d'anunciar la baixa del brasiler Rangel Luan per la pròxima temporada. El porter deixarà la disciplina vallesana després de dues temporades a un alt nivell competitiu. A partir de l'estiu, Luan anirà cap a la lliga francesa. 

Robe, de tradició handbolística 

Roberto Rodríguez, també conegut com a Robe, forma part d'una família handbolística. La seva germana Belén a l'estiu passat es va proclamar campiona de la selecció espanyola promeses i el seu germà, Alfonso, ha participat amb la selecció espanyola d'handbol platja promeses. 

Edicions locals