Quarta derrota del Fraikin a la lliga Asobal

Perd al Palau d'Esports contra el Logronyo la Rioja per 29 a 32

Esports

Quarta derrota del Fraikin a la lliga Asobal
Quarta derrota del Fraikin a la lliga Asobal | BMG

Redacció

El Fraikin ha encaixat la quarta derrota de la temporada amb el partit perdut al Palau d'Esports contra el Logronyo La Rioja, per 29 a 32. Tot i perdre, els d'Antoni Rama es mantenen al segon lloc amb 28 punts i té un marge de tres amb el tercer, el Cuenca. Pel que fa al líder, el Barça s'escapa amb vuit punts d'avantatge.

El Granollers ha anat a remolc durant tot el partit. En cap moment s'ha trobat còmode i s'ha vist superat per la defensa visitant. El Logronyo ha aconseguit quatre gols d'avantatge, 14 a 18, però abans del descans els gols de Torriani i Gurri han ajustat l'electrònic, 16 a 18. A la represa, el Logronyo ha continuat manant a l'electrònic i en cap moment el Fraikin ha gaudit d'opcions per capgirar l'electrònic. Antonio García ha estat el màxim anotador vallesà amb sis gols; mentre que del Logronyo han destacat David Cadarso, amb nou gols, i Juan Palomino, amb vuit.

Des del principi s'ha vist que no sortien bé les coses. Ens ha costat entrar al partit. Hem tingut moments que hem estat bé en atac, que defensivament, no; però després hem tingut bons moments en defensa, que en atac no acompanyava", explica el tècnic Antonio Rama. Pel que fa Joan Amigó ha destacat la qualitat del rival: "hem estat tous a les ajudes, als primers contactes i en atac no hem tingut tota la fluïdesa que acostumem a tenir, i això es nota". 

El pròxim partit de la lliga Asobal serà divendres a la pista de l'Helvetia Anaitasuna, novè amb 16 punts.

Edicions locals