'Tenim més opcions de passar als quarts de final contra el Fraikin, que amb el Nexe'

Nick Rasmussen, entrenador de l’Aarhus, s'ha mostrat confiat pels vuitens de final de la Lliga Europea contra els vallesans

Esports

Nick Rasmussen
Nick Rasmussen | Skanderborg Aarhus

José Luis Rodríguez Beltrán

Nick Rasmussen, entrenador de l'Skanderborg Aarhus, s'ha mostrat confiat i content per l'eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga Europea contra el Fraikin Granollers. El tècnic va admetre després de l'últim partit de la fase regular que està "desitjant fer el viatge cap a Espanya per conèixer el BM Granollers. Si mirem les possibilitats de passar als quarts de final, crec que tenim més opcions contra el Fraikin Granollers, de les que tindríem contra el Nexe".

Cal recordar que el Fraikin va arribar a l'última jornada de la fase regular amb l'opció matemàtica de quedar al segon lloc, però la carambola no es va donar perquè el Nexe va guanyar contra l'Sporting Portugal i va assegurar-se el segon lloc. Així, el BMG va acabar al  tercer lloc. "Encara no estic 100% familiaritzat amb el nostre pròxim oponent [Fraikin Granollers], però l'he vist jugar contra l'Skjern un parell de vegades i és un equip emocionant, que estic desitjant conèixer", ha dit Rasmussen al web oficial del club.

De ben segur que aquestes paraules del tècnic danès faran bullir encara més el Palau d'Esports. L'anada de l'eliminatòria es disputarà a Granollers el 21 de març, i la tornada serà a Dinamarca el 28 de març. De fet, les reaccions no s'han fet esperar, com ara la de l'exjugador i exdirectiu Marc Garcia, que aquesta temporada és comentaris dels partits continentals del Fraikin amb Esport3.

 

Edicions locals