El Fraikin vol fer el camí europeu fins a Flensburg

El primer repte del BMG serà guanyar l'eliminatòria contra l'Aarhus i per això el club vol omplir el Palau amb preus reduïts

Esports

El Fraikin vol fer el camí europeu fins a Flensburg
El Fraikin vol fer el camí europeu fins a Flensburg | JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

El Fraikin Granollers vol fer el camí a Flensburg, que és la ciutat alemanya on el 27 i 28 de maig es disputarà la final a quatre de la Lliga Europea. Per aquest motiu, el BMG ha encetat una campanya per fer bullir el Palau d'Esports el pròxim 21 de març en l'anada de l'eliminatòria contra l'Skanderborg Aarhus danès. "Volem omplir el Palau, tal com vam fer al partit de lliga contra el Barça", ha admès Víctor Vilà, gerent del BMG, durant l'acte de presentació de la campanya, avui divendres a la seu de l'empresa Fraikin.

Per aconseguir omplir el Palau, el club ha posat ja la venda les entrades de l'eliminatòria amb un preu amb descompte del 505 dels socis i sòcies sense abonament europeu i del 40% per la resta d'aficionats, és a dir, una entrada per a socis i sòcies majors d'edat és d'11 euros -els menors i jubilats a 5 euros- i per un aficionat, de 13 euros -els menors i jubilats a 7 euros-. "Hem fet una gran primera fase i volem continuar a la Lliga Europea per arribar a la final a quatre", ha dit Vilà, que ha recordat que les entrades ja estan a la venda.

En l'acte de presentació també hi havia el tècnic Antonio Rama i els jugadors Antonio García i Adrià Martínez. De fet, el tècnic vallesà ha explicat que la plantilla està molt motivada per disputar l'eliminatòria i, encara més, després de les paraules del tècnic de l'Skanderborg Aarhus, Nick Rasmussen, que ja es veu als quarts de final. "Al minut zero el capità va fer una captura de pantalla i ho va enviar al grup, estaven ja tots encesos. És una motivació més, no ha de ser res extraordinari, però sí que quan et toquen una mica la fibra... hem de ser capaços de guanyar per recordar-li que no som un rival tan fàcil".

A banda d'això, els dos jugadors han fet una crida a l'afició per tornar a omplir el Palau aquesta temporada. "Ens va quedar una espineta de no donar la nostra millor versió en el partit de lliga contra el Barça", ha dit Adrià Martínez. "Si nosaltres oferim la nostra millor versió, tindrem les nostres possibilitats. El partit de casa serà molt important", ha destacat García Robledo, que també ha valorat la solidesa de la plantilla rival: "L'equip danès té una plantilla jove amb molta projecció en seleccions internacionals júnior. Tenen un estil nòrdic. És un repte per a nosaltres". 

La tornada de l'eliminatòria es disputarà a Dinamarca el 28 de març. En cas de passar als quarts de final, el Fraikin es jugaria el passi a la final a quatre contra el vencedor de l'eliminatòria entre l'alemany Flensburg i el portuguès Benfica.

Edicions locals