PDeCAT, Centrem i exmembres de Junts promouen una nova llista per a les municipals a Granollers

El grup du per nom Tria Granollers, i preveu presentar-se públicament els pròxims dies

Política

PDeCAT, Centrem i membres de Junts promouen una nova llista per a les municipals a Granollers
PDeCAT, Centrem i membres de Junts promouen una nova llista per a les municipals a Granollers

Redacció

Alguns exmembres de Junts per Granollers, Centrem i el PDeCAT estan impulsant una nova candidatura per concórrer a les eleccions municipals del maig, que du per nom Tria Granollers. El grup sorgeix de les "inquietuds d'una colla de granollerines i granollerins que, preocupats per la ciutat i orfes d'una opció que representi la seva manera de viure i veure Granollers, han decidit fer una candidatura per la 28-M", assenyalen en un comunicat.

El grup, que la setmana que ve donarà a conèixer els promotors i el cap de llista, considera que "Granollers necessita una sacsejada, aire fresc, noves maneres de fer les coses i, sobretot, il·lusió i bon govern". "Fa massa temps que aquest Ajuntament va fent per inèrcia", assenyala. "Volem una ciutat més a prop de les persones, més participativa, més transparent, més neta i més ordenada; pensem que hi ha moltes coses que es poden fer millor", diuen.

El grup diu ser "conscient" de les seves possibilitats i es mostra convençut que "podrem fer una aportació decisiva per fer aquest canvi a Granollers", ja que, assegura, "tenim bones idees i un bon equip per dur-les a terme".

Edicions locals