EnRaonar engega un cicle dedicat a la participació

Dimecres 22, hi participarà el doctor en Ciències Polítiques i de l'Administració Joaquim Brugué, en un acte conduït per Josep M. Catot

Societat

Joaquim Brugué
Joaquim Brugué | EnRaonar

EnRaonar començarà dimecres vinent (19 h), a la sala Tarafa, un cicle de converses sobre la participació, "imprescindible si volem fer créixer el sostre de les nostres democràcies", apunten des del col·lectiu. Així, hi han convidat Joaquim Brugué, llicenciat en Ciències Econòmiques que la UAB, diplomat en Data Analysis for Social Sciences a Essex University i doctor en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB. Actualment és catedràtic de Ciència Política i professor de la Universitat de Girona.

EnRaonar vol reflexionar sobre el sentit que hauria de tenir, en la complexitat del moment actual, el concepte de participació ciutadana. "Ens preguntem si ho podríem fer millor. Volem saber si tots entenem que la participació ciutadana, en uns moments de profunds canvis socials i nous reptes als quals fer front és imprescindible perquè ens dona el batec de la vida humana que necessàriament hi ha en qualsevol societat".

En aquest sentit, i tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals, a banda del ponent, l'entitat també convidarà a una fila zero ciutadanes amb experiències participatives en diferents àmbits de la ciutat i caps de llista de les principals forces polítiques que compareixeran als comicis del 28-M, "que poden arribar a ser representants d'altres ciutadans i ciutadanes" al consistori.

L'acte serà conduït pel gestor públic, historiador i geògraf Josep Maria Catot.

Edicions locals