Sònia Gutiérrez serà la cap de llista de Tria Granollers

El 2003 va formar part de les llistes de CIU a Granollers amb Carme Esplugas i també va formar part de la candidatura de l’Artur Mas al Parlament l’any 2012 com a número 54 de la llista de Barcelona

Política

L'exmilitant de CDC Sònia Gutiérrez serà la cap de llista de la nova candidatura local Tria Granollers
L'exmilitant de CDC Sònia Gutiérrez serà la cap de llista de la nova candidatura local Tria Granollers | Tria Granollers

L'advocada i exmilitant de CDC Sònia Gutiérrez serà la cap de llista de la candidatura de Tria Granollers, impulsada des de l'espai postconvergent, sobretot de l'òrbita del PDeCat, però també amb militants de Centrem i exmembres de Junts. Gutiérrez, de fet, va militar a la JNC i a CDC a Granollers i al Vallès Oriental.

Nascuda a Granollers fa 47 anys, és mare d'una nena de 9 anys i filla de l'exregidor del PP Fermín Gutiérrez.
Va estudiar a l’Escola Pia de Granollers i també té estudis de solfeig i de piano de Grau Elemental a l’Escola Josep M. Ruera.

Cap als 20 anys, va començar a militar a la JNC, de la qual va ser consellera nacional (1998-2006), membre del Comitè d’Arbitratge, Mediació i Disciplina en l'àmbit nacional de l’organització (1998-2005), cap local (2003-2006) i presidenta comarcal de la JNC (2005-2006). Ja com a militant de CDC va ser consellera nacional entre els anys 2004 a 2016, i l'any 2012 va formar part de l’executiva local de CDC. El 2003 va formar part de la llista de CIU a Granollers encapçalada per Carme Esplugas i també va formar part de la candidatura d’Artur Mas al Parlament de Catalunya l'any 2012 com a número 54 de la llista de Barcelona.

És llicenciada en Dret pera la UAB, màster en Dret Europeu i té un postgrau en Rural Development (realitzat entre la University of Brandon al Canadà i Barcelona amb la UAB), un postgrau Dret Local, un postgrau en Gestió de personal als ens locals, i els cursos de doctorat de Dret de Comerç Internacional combinat amb diferents cursos específics.

Actualment està treballant a la Diputació de Barcelona, però ha treballat també a l’empresa privada com advocada, a la Unió de Pagesos de Catalunya, a la Cambra Agrària de Barcelona i a administracions públiques com la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, i a algun Ajuntament, així com va ser Stagiare a la Comissió Europea a Brussel·les a la Direcció General d’Agricultura.

Edicions locals