Nicole Wiggins i Carles Homs, millors esportistes del 2022

El premi Esportivitat Joan Creus va ser per l'AE La Mitja

Esports

Carles Homs, amb el premi de millor esportista i l'equip del CBG
Carles Homs, amb el premi de millor esportista i l'equip del CBG | CBG

Redacció

Nicole Wiggins, del KH-7, i Carles Homs, del CBG, són els millors esportistes de Granollers del 2022. L'Ajuntament va celebrar dimarts una nova edició de la Festa de l'Esport a la Sala Tarafa per premiar el teixit esportiu de la ciutat. 

Wiggins, que a final de temporada marxarà del BMG, va ser reconeguda per un any per emmarcar amb l'or en els Jocs del Mediterrani i la participació en l'Europeu amb Espanya, a més, de ser la referent sota els pals del KH-7. Pel que fa a Homs, va ser el jugador més destacat del CBG la campanya passada, quan l'equip va guanyar la Copa Catalunya de bàsquet i va pujar a la Lliga EBA. 

Pel que fa al premi de millors esportistes promesa, el femení va ser per Valeria Parra, del CNG, per haver guanyat l'or a l'Europeu júnior i Mundial de natació artística; i el masculí, per Jofre Comella, de l'AGE de bàdminton, per guanyar l'estatal sub-17 i sub-19, individual i en dobles. 

Un dels premis més esperats és el de l'Esportivitat Joan Creus, que va ser per l'AE La Mitja, pel seu compromís amb les accions solidàries, com ara en l'última edició amb els interns de Quatre Camins o la Síndrome CTNNB1.  La jornada també va reconèixer com a mencions especials el 150è aniversari de la Societat Ocellaire Granollers; el 110è, de l’Esport Club, el 25è de l’Associació Esportiva Carles Vallbona i els podis al mundial màster de duatló de David Malagón i Santi Ribot, del Club Triatló. 

Durant la Festa de l'Esport es va recordar que la ciutat acollirà els Jocs Especial Olympics, del 30 de març al 2 d'abril. Per aquest motiu, es va reconèixer a cinc entitats que treballen per l'esport adaptat: el Club Bàsquet Granollers, el Club de Rugby Spartans, el Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, el Dracs i el Club Balonmano Granollers.

Edicions locals