Josep Rull, a Granollers: 'Catalunya necessita molts Àlex Sastre'

L'exconseller de Territori de la Generalitat va acompanyar el candidat en la inauguració del nou local de Junts a la ciutat

Política

Josep Rull i Àlex Sastre, en la inauguració del local del carrer Barcelona
Josep Rull i Àlex Sastre, en la inauguració del local del carrer Barcelona

L’exconseller de Territori Josep Rull va assistir dijous a la inauguració del nou local de Junts per Granollers, al número 138 del carrer Barcelona. Van assistir-hi també una quarantena de companys de partit i veïns i veïnes de la ciutat, així com el cap de llista a les municipals del 28-M, Àlex Sastre, qui va recordar que en les pròximes eleccions municipals Granollers té una oportunitat de canvi. “Volem sumar totes aquelles persones que creguin en el potencial de la ciutat i ser alternativa”, deia. “Volem governar Granollers i estem preparats per fer-ho”.

En la seva intervenció, Josep Rull va parlar de la importància d’aquesta cita electoral, i va afirmar que “Junts representem l’últim bastió a Catalunya de pensar en gran, en el país, a partir dels pobles i de les ciutats”. També va elogiar el perfil de l’alcaldable granollerí, de qui deia que “és un corredor de fons que s’ofereix a la ciutat de Granollers com un alcalde madur, preparat, molt proper i rotundament compromès amb els granollerins i granollerines i amb la llibertat de Catalunya”. “Necessitem molts Àlex Sastre a Catalunya”, afirmava.

Edicions locals