Les European Le Mans Series, primera cita de la nova temporada del Circuit

Ja es poden comprar les entrades de l'esdeveniment que inaugurarà la competició el 22 i 23 d'abril

Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

Redacció

El Circuit de Barcelona-Catalunya arrencarà amb la seva temporada 2023 en tot just un mes. Concretament, ho farà els dies 22 i 23 d'abril amb la celebració de la prova inaugural de les European Le Mans Series. L'esdeveniment compta amb una atractiva oferta d'entrades, les quals es poden adquirir a partir d'avui mateix a la web del Circuit.

La resistència s'apoderarà de la pista mundialista amb els seus inconfusibles prototips, encara que també amb els seus GT’s. Tots ells formaran una graella única que es posarà a prova durant les 4 Hores de Barcelona. A més, com a novetat, el certamen endurance enguany canviarà de traçat, i és que tal com va decidir la Fórmula 1, també rodaran sense la xicana.

Per a gaudir d'aquest espectacle en directe existeixen entrades que garanteixen l'accés general, així com l'accés a pàdoc per tan sols 10 €. Amb aquesta entrada els aficionats podran contemplar l'acció des de la zona de l'Estadi, la Tribuna VIP i la Tribuna Principal, així com passejar al costat dels seus ídols i per pàdoc que lluirà ple. Menors de 12 anys tenen entrada gratuïta. 

Els que vulguin una experiència una mica més completa podran gaudir de l'accés general i del pàdoc amb les condicions anteriors, sumant també l'activitat del Pit Walk i la graella de sortida (Grid) per 15 € -aforament limitat-. Amb el Pit Walk, els assistents podran envair el Pit Lane i veure de prop l'activitat en els garatges, així com els seus ocupants. Mentre que l'experiència Grid garanteix l'accés a la graella de sortida per a contemplar la formació de vehicles escassos minuts abans que doni inici la prova estrella del cap de setmana, les 4H.

Aquestes entrades, a més de permetre veure en acció a un dels certàmens de resistència de referència en el panorama automobilístic europeu, també permetran contemplar les pugnes de la Michelin Le Mans Cup, Ligier European Series i Porsche Carrera Cup France.

Edicions locals