Amma rubrica la compra de Can Many i confirma que serà la seva seu a l'Estat espanyol

La finca té 11 hectàrees i diversos edificis, entre els quals la casa principal d'uns 2.000 metres quadrats

Societat

La casa principal de la finca de Can Many, que Amma ha adquirit per fer-hi un centre d'activitats
La casa principal de la finca de Can Many, que Amma ha adquirit per fer-hi un centre d'activitats | Fundació Amma

Granollers acollirà el nou Centre Amma a l'Estat espanyol. La Fundació Amma ha confirmat avui que ha tancat la compra de l'àmplia finca de Can Many, que va ser propietat de la família Espona de Pastas Gallo, tal com avançava Som a finals de febrer. L'organització d'aquest nou centre també ha explicat que esdevindrà l'espai de trobada dels seguidors de la líder espiritual per fer activitats de desenvolupament personal i serveis a la comunitat.

"Després d'anys de cerca d'un nou espai on els voluntaris i les voluntàries es poguessin reunir i fer activitats de servei, s'ha adquirit una finca a Granollers", indiquen des del nou centre, que serà similar al que l'organització té a Piera, tot i que d'alguna manera el substituirà i Piera es mantindrà com a propietat agrícola.

Can Many és una antiga finca d'11 hectàrees que conté diversos edificis, entre d'altres la casa principal, d'uns 2.000 metres quadrats, a més de piscina i pistes de tenis, entre altres equipaments.

Encara no se sap la data d'obertura del centre, però "les obres d'adequació de la finca a les noves necessitats començaran ben aviat", assegura Amma Spain.

Edicions locals