L'Esport Club posa aigua al vi en la lluita per l'ascens

Empata al camp del CF Parets (0-0) i s'allunya fins als vuit punts amb l'Escala

Esports

L'Esport Club posa aigua al vi en la lluita per l'ascens
L'Esport Club posa aigua al vi en la lluita per l'ascens | Xavier Galiana / CF Parets

Redacció

L'Esport Club Granollers novament està a vuit punts del primer classificat, l'Escala. L'equip de David Vilajoana va empatar sense gols al camp del CF Parets, mentre que els gironins van guanyar per la mínima contra l'EF Mataró (1-0). Després d'aquests dos resultats, l'ECG segueix segon classificat, però s'allunya fins als vuit punts del primer classificat.

El Granollers va sumar un punt en el derbi vallesà contra un equip de la part baixa, però sempre complicat. De fet, l'àrbitre va anul·lar dos gols dels locals, un per cada part. De totes maneres, el punt guanyat serveix als granollerins per mantenir-se al segon lloc, amb 38 punts, empatat amb el tercer, el Figueres. Al quart lloc s'apropa perillosament el Vic, amb 37 punts, després d'encadenar tres triomfs.

L'Esport Club tindrà una nova oportunitat per escurçar la diferència amb l'Escala diumenge perquè els vallesans visiten el camp del líder. Al partit de la primera volta, l'ECG va golejar l'Escala amb una maneta de gols i ara voldran tornar a guanyar per posar-se a cinc punts. Tot i que els gironins com a locals són molt complicats de superar perquè són el millor equip a casa, amb 7 victòries, 2 empats i tan sols 1 derrota.

Edicions locals