Judith Calvo, subcampiona de la Copa del Món al Canadà

Mireia Hernández, també del CNG, va penjar-se una medalla de bronze a la cita internacional

Esports

Judith Calvo, subcampiona de la Copa del Món al Canadà
Judith Calvo, subcampiona de la Copa del Món al Canadà | RFE Natación

José Luis Rodríguez Beltrán

Judith Calvo, nedadora del Club Natació Granollers, va penjar-se la medalla de plata de la primera prova de la Copa del Món de natació artística, que s'ha celebrat el cap de setmana al Canadà. L'artística va quedar subcampiona de la cita internacional en la modalitat de duet tècnic mixt, amb Dennis González.

La parella de la selecció espanyola va aconseguir el segon lloc amb 193.6417 punts, una quarantena menys que la parella de la Xina, amb Wentao Cheng i Haoyu Shi amb 236.2292 punts.

Les nedadores del club granollerí van sumar una medalla més amb el bronze que va aconseguir Mireia Hernández, també en el duet mixt lliure amb Dennis González. A més, Valèria Parra, en solo tècnic, ha sumat una meritòria cinquena posició. Totes tres nedadores van participar en la rutina acrobàtica, que la selecció espanyola va acabar al sisè lloc.

Tres proves i una gran final a la Copa del Món

La Copa del Món té un calendari internacional amb quatre cites. Després de completar la primera prova del Canadà, la segona tindrà lloc del 5 al 7 de mag a França i la tercera, del 13 al 15 de maig a Egipte. A més, la gran final serà del 2 al 4 de juny a Oviedo (Astúries). 

Edicions locals