Cabré Junqueras farà acompanyament en processos de dol a l'Hospital

Es mantenen les sessions de musicoteràpia a les Unitats de Cures Pal·liatives i de Cures Intensives i a la Residència Adolfo Montañá

Societat

Signatura del conveni entre l'Hospital General de Granollers i la Funerària Cabré Junqueras
Signatura del conveni entre l'Hospital General de Granollers i la Funerària Cabré Junqueras | Hospital de Granollers

Serveis Funeraris Cabré Junqueras i la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers han renovat, un any més, el conveni de col·laboració per tal d’implementar accions de suport a l’activitat assistencial per als pacients de l’Hospital. Enguany, ambdues entitats treballaran en una nova iniciativa, el suport i l’acompanyament a pacients i familiars en els diferents processos de dol, que se suma a la musicoteràpia, una activitat que ja s’estava organitzant anys anteriors.

L’activitat d’acompanyament en processos de dol es desenvoluparà mitjançant materials informatius per a pacients i familiars que es distribuiran pels diversos espais del recinte sanitari, i comptarà amb diferents xerrades durant l’any encapçalades per especialistes de la mateixa institució. Aquesta iniciativa dona l’oportunitat de disposar d’acompanyament professional i fa més accessible l’aprenentatge per tal de gestionar les emocions i saber adaptar-se en situacions de pèrdua.

Cabré Junqueras presta els seus serveis a Granollers i a la comarca del Vallès Oriental i manté una estreta col·laboració professional amb l’Hospital General de Granollers. En el marc d’aquesta relació, l’empresa ha decidit ampliar el seu acord amb aquesta nova iniciativa d’acompanyament en processos de dol. “Cabré Junqueras col·labora en iniciatives promogudes per entitats del territori on presta els seus serveis dirigits a alleugerir i donar suport a persones que es troben en un procés de dol per haver patit alguna pèrdua d’un ésser estimat”, assenyala Josep Maria Mons, gerent de Cabré Junqueras.

El director gerent de l'Hospital, Rafael Lledó, ha agraït a Cabré Junqueras que un any més col·labori amb l’Hospital per promoure accions de benestar i suport als pacients i les famílies del nostre territori.

Enguany, continuarà també la iniciativa de musicoteràpia dirigida per musicoterapeutes d’Art Solidari i que es durà a terme a les Unitats de Cures Pal·liatives i de Cures Intensives, als residents de la Residència Adolfo Montañá, així com a altres àrees on es cregui convenient fer aquesta activitat per a la millora del benestar dels pacients. Aquesta activitat té objectius terapèutics consensuats i coordinats amb l’equip assistencial interdisciplinari, orientades a la millora del benestar físic, psíquic, i a la preparació al dol.

Edicions locals