Termini obert per presentar-se als Premis Pimes de Pimec

Reconeixement a les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022

Economia

Termini obert per presentar-se als Premis Pimes de Pimec
Termini obert per presentar-se als Premis Pimes de Pimec

Pimec Vallès Oriental anima les minipimes del territori a presentar la seva candidatura, fins al 5 de maig, per poder optar als guardons de la 36a edició dels Premis Pimes, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022. L’esdeveniment se celebrarà a Barcelona el 27 de juny per commemorar el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses de les Nacions Unides.

El president de la patronal al territori, Daniel Boil, indica que “hi ha projectes locals inspiradors i mereixedors d’un reconeixement, així com empresaris i empresàries que s’han esforçat per tirar endavant la seva activitat fent front a la pujada dels preus de les matèries primeres, la llum i el gas”. Per això, apunta, podria haver-hi guardons per a moltes empreses vallesanes.

Les empreses poden presentar candidatura a diverses modalitats: a la més competitiva (microempresa / petita empresa / mitjana empresa); al desenvolupament sostenible o a la qualitat lingüística al món empresarial, amb la col·laboració del Departament de Cultura.

Durant el lliurament dels premis també es reconeixeran altres iniciatives empresarials en diferents àmbits: associacionisme empresarial català, Comerç, Pimec Joves, Premi Fundació Pimec a la Segona Oportunitat Empresarial i Premi Diplocat a la projecció internacional.

El sopar anual de Pimec tindrà caràcter solidari: les aportacions dels assistents es destinaran al programa Emppersona de la Fundació Pimec, que dona suport a les persones que busquen una segona oportunitat.

Edicions locals