L'esoterisme de l'Embruixa't, a Sant Roc i Santa Anna dissabte

La fira de productes esotèrics es consolida com una de les més rellevants de Catalunya amb unes 40 parades

Economia

L'esoterisme de l'Embruixa't, a Sant Roc i Santa Anna dissabte
L'esoterisme de l'Embruixa't, a Sant Roc i Santa Anna dissabte

Un any més, i ja en són 5, les bruixes i els bruixots seran protagonistes de la fira que organitza l'associació de comerciants Del Rec al Roc en el marc de la Setmana del Comerç. A banda de les parades ambientades en la temàtica que s’instal·laran de 10 a 21 h als carrers Sant Roc i Santa Anna, la Fira Embruixa’t inclourà diverses activitats.

Es tracta d’una fira en què s’exposaran productes i serveis molt diversos, des d’artesania fins a gastronomia, passant sobretot pels serveis i material esotèric. Concretament, s'hi podran trobar minerals, espelmes, bijuteria màgica, destil·lats amb pocions màgiques, fofutxes de bruixes personalitzades, mags, varetes, etc. De fet, no totes les parades posaran productes a la venda, sinó que n’hi haurà que llegiran les cartes del tarot, endevinaran el futur o que faran geometria sagrada.

La mostra, que va néixer per la voluntat de trobar un tret diferencial de les fires que se solen fer al centre de la ciutat, s'ha anat consolidant any rere any, fins al punt que enguany hi haurà una quarantena de parades, més del doble de les que hi havia els últims anys. "En aquesta edició hi haurà més gent que mai", destaca la dinamitzadora de l'entitat, Rosa Llobet. "I vindrà gent de tot Catalunya, perquè la fira funciona i cada
vegada és més coneguda arreu".

Concretament, hi haurà expositors de Tarragona, Vic, Viladecans, Banyoles, Barcelona, Súria i Girona, entre d'altres, i dos de Granollers: Pura Índia-La Plateria i Sutara Salud, una botiga especialitzada en teràpies alternatives i productes esotèrics situada al carrer Apel·les Mestres. Malgrat l'interès creixent que suscita l'Embruixa't, més que incrementar el nombre de visitants i compradors que cada dissabte passen pel centre de Granollers, Del Rec al Roc es proposa atraure un perfil nou, divers, de persones que habitualment no passegen pels carrers comercials del centre.

Com a novetat, a la plaça de les Olles hi haurà La Gata Parda sobre rodes, la foodtruck inclusiva de la Fundació Vallès Oriental que farà la seva estrena a Granollers.

Edicions locals