Composició de Núria Conangla en clau feminista per a Amics de la Unió

El single 'Lliure com el vent', que es va presentar a la Setmana de la Dona, parla sobre el talent femení

Cultura

La cançó es va mostrar en dos concerts, a Llinars i a Granollers
La cançó es va mostrar en dos concerts, a Llinars i a Granollers

Àgata Lasheras

La garriguenca Núria Conangla, en col·laboració amb l'Escola de Música Amics de la Unió, ha publicat aquesta setmana la cançó Lliure com el vent. El senzill, que ja va estrenar-se a Llinars i a Granollers a l'entorn del 8-M, parla sobre la figura femenina i fa valdre el talent i capacitats de les dones.

Sota el nom artístic NU, Núria Conangla presenta aquesta proposta, que ha treballat amb els cors Sound 8, Cor A-Sons i Cor U-Sound. La cançó és d'estil pop, la producció musical ha estat a càrrec de Jordi Campoy i ha estat mesclada i masteritzada per Xasqui Ten a Ten Productions. La lletra, segons afirma la música, va dedicada a "totes i cadascuna de les dones". El missatge que vol transmetre és el de ressaltar tots els èxits que han aconseguit dones en diversos àmbits, i demostrar que les dones tenen moltes capacitats. "Demostrem que ja som invencibles!", clama la cançó.

La col·laboració ha estat una iniciativa dels Amics de la Unió. Dimarts 7 de març la proposta va cantar-se per primer cop davant del públic de l'Escola Municipal de Música de Llinars. Els cors participants també van voler mostrar la peça a la Sala Tarafa divendres 10 de març, en un concert intergeneracional on es van afegir el Cor Petits Cantors, el Cor Allegro, el Cor Gaia i el Cor Jove.

Edicions locals