El PSC incorpora Martí Pujadas, de l'AC, com a número quatre de la llista

Regidors històrics com Albert Camps i M. del Mar Sánchez deixaran l'Ajuntament, i altres com Gemma Giménez escalen posicions

Política

El PSC incorpora Martí Pujadas, de l'AC, com a número quatre de la llista
El PSC incorpora Martí Pujadas, de l'AC, com a número quatre de la llista

L'agrupació local del PSC ha aprovat per unanimitat la candidatura a les eleccions municipals del 28 de maig. Encapçalarà la llista l'alcaldessa, Alba Barnusell, seguida del primer tinent d'alcalde, Álvaro Ferrer, en el número 2, de la regidora Gemma Giménez en el número 3, que escala cinc posicions respecte al 2019.

Una de les novetats de la llista serà el número 4, Martí Pujadas, vinculat al sector cultural i que actualment és gerent de l'Associació Cultural de Granollers, que s'integra a la candidatura com a independent. També com a independents destaquen Isabel Llorente, directora de l'institut Marta Estrada, en el número 9, i Cinta Aixendrí, al 12. Altres noms que participen de la candidatura sense ser afiliats del partit socialista són Adela Bermúdez, Miguel Ángel Ibañez, Moussou Sylla i Lourdes Duran, que tanca la candidatura.

"És una candidatura que he fet pensant en la ciutat per seguir transformant-la i que sigui un projecte il·lusionant i engrescador", deia l'alcaldessa en presentar les 35 persones que integren la candidatura. Destaca la presència de cinc persones independents entre els quinze primers llocs de la llista i el suport dels exalcaldes Josep Mayoral, Josep Pujadas i Rafel Ballús.

Pel que fa als suplents, hi haurà Marta Font també com a independent, així com Carme Climent i Montserrat Roca, a més dels regidors Albert Camps, M. del Mar Sánchez, Pietat Sanjuán i els tres exalcaldes. "Noms tan importants i de pes a la ciutat que ens fan sumar coneixement a la candidatura i experiència", diu l'alcaldessa, que es mostra "il·lusionada amb aquesta nova mirada de futur que ofereixen a la ciutat".

La candidatura incorpora gent diversa de la ciutat, tant vinculada al partit com independents, amb perfils professionals diferents "amb l’objectiu d’oferir un gran projecte de ciutat", diu Barnusell, qui apunta que "la ciutat és plural i diversa i la candidatura ho exemplifica".
 

Edicions locals