Tria Granollers presenta els cinc primers llocs de la llista per al 28-M

Esteve Puig, Joan Manel Garcia, Mònica Safont i Francesc Xavier Ibàñez acompanyaran Sònia Gutiérrez

Política

Tria Granollers presenta els cinc primers llocs de la llista per al 28-M
Tria Granollers presenta els cinc primers llocs de la llista per al 28-M

Tria Granollers, la candidatura impulsada des de l'espai postconvergent, sobretot de l'òrbita del PDeCat, però també amb militants de Centrem i exmembres de Junts, ha presentat els cinc primers llocs de la llista per al 28-M a Granollers, que es presentarà amb la marca Ara Pacte Local. De fet, la cap de llista ja es va anunciar fa uns dies. Serà Sònia Gutiérrez, advocada de 47 anys, exmilitant de la JNC i a CDC a Granollers i el Vallès Oriental.

El número 2 serà Esteve Puig, de 30 anys, veí de la Font Verda. És historiador i ha exercit de llibreter i s'ha dedicat també al món de la comptabilitat. Vinculat a la política des dels 20 anys, el 2019 va formar part de Junts per Granollers. Actualment, és el màxim representant del PDeCAT a la ciutat; membre de la junta l'Associació de Veïns de Can Mònic i representant d'un dels comerços del centre a les associacions de comerciants Del Rec al Roc i Gran Centre.

El número 3 serà Joan Manel Garcia, de 37 anys. És enginyer i treballa en el sector educatiu. És membre i ha estat vicedegà del Col·legi d'Enginyers Tècnics i graduats en Enginyeria Informàtica de Catalunya. Ha participat en les colles de Diables, Drac petit, Blaus i Xics de Granollers, i va competir 5 anys al Club Patí Granollers. També va participar en l'associació Vallesnet i va ser col·laborador a Ràdio 7 Vallès.

Mònica Safont, nascuda a Cànoves fa 50 anys, serà la número 4. Va estudiar administratiu a l'Escola Municipal del Treball i va fer una formació d'emprenedoria a ESADE. Esportista i participant habitual a la Mitja Marató, actualment dirigeix una empresa de gestió immobiliària a Granollers.

I el número serà Francesc Xavier Ibàñez, nascut a Parets del Vallès el 1967 i resident a Granollers des del 1992. És graduat social per la UB i fa més de 30 anys que es dedica a la gestió sanitària. Des del 2012 és director del centre sanitari i delegació de Granollers d'una mútua del treball.

Edicions locals