El Fraikin remunta l'eliminatòria i passa als quarts de final de la Lliga Europea

Cop d'autoritat del BMG amb una victòria a la pista de l’Skanderborg-Aarhus, per 25 a 30

Esports

El Fraikin remunta l'eliminatòria i passa als quarts de final de la Lliga Europea
El Fraikin remunta l'eliminatòria i passa als quarts de final de la Lliga Europea | BMG

Redacció

Cop d'autoritat del Fraikin a la Lliga Europea amb la remuntada de l'eliminatòria dels vuitens de final contra l'equip danès de l'Skanderborg-Aarhus. El Granollers havia perdut l'anada per 32 a 34 i ha imposat la seva llei en la tornada amb una victòria per 25 a 30, que fa un global favorable pels vallesans de 59 a 62. El rival dels quarts de final serà l'alemany Flensburg, que organitza la final a quatre i ha passat la seva ronda contra el Benfica -26 a 39 a l'anada i 33 a 28 a la tornada-.

Partit immillorable del Fraikin que als primers compassos ja s'ha posat amb un marge de més de dos gols, amb el 2 a 5. L'equip d'Antonio Rama ha manat a l'electrònic i dins la pista contra un Aarhus, que s'ha vist del tot superat. Al descans el resultat ja era favorable pels interessos vallesans, amb el 12 a 15. Bruno Reguart ha fet un gran partit i Jan Gurri ha estat decisiu en l'aspecte golejador -màxim golejador amb vuit dianes, seguit d'Antonio Garcia amb sis-. A la represa, novament el Granollers ha ampliat la diferència fins als cinc gols, 13 a 18. Tot i això, els locals han posat emoció al tram final amb un ajustat 19 a 20.

De totes maneres, el Fraikin no ha deixat escapar el triomf en el partit de tornada i finalment ha remuntat l'eliminatòria per guanyar de cinc gols de marge a Dinamarca. D'aquesta manera, el Granollers tanca una ratxa de quatre derrotes seguides amb un triomf clar, que permet somiar amb al final a quatre de la Lliga Europea. 

Edicions locals