La nefròloga del Clínic Beatriu Bayés serà la nova directora de l'Hospital

El Patronat l'ha validat per unanimitat després del concurs al qual es van presentar 22 candidatures

Societat

Beatriu Bayés serà la nova directora gerent de l'Hospital de Granollers
Beatriu Bayés serà la nova directora gerent de l'Hospital de Granollers | Hospital Clínic

L'actual directora de l'Institut Clínic de Nefrologia i Urologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, Beatriu Bayés, serà la directora de l'Hospital General de Granollers a partir de l'11 d'abril, en substitució de Rafael Lledó, que s'incorporarà a la direcció de l'Hospital de Mataró.

El Patronat de l'Hospital va validar-ne, dimecres, per unanimitat la candidatura, entre les 22 rebudes en la convocatòria que va obrir per cobrir la plaça. De fet, feia setmanes que el nom de Bayés sonava als passadissos del centre hospitalari, tot i que encara no s'havia tancat el concurs públic.

Beatriu Bayés (Vic, 1967) és doctorada en Medicina per la UB (2003) i té un mestratge en Direcció d'Organitzacions Sanitàries per Esade (2015) i en Direcció d'Institucions sanitàries per la UB (2011). A més, té una especialització en Direcció de Sistemes Integrats de Salut per Esade (2013) i en Cura emocional del professional de l'assistència sanitària per la Universitat d'Alcalà (2020).

Abans d'aterrar al Clínic, va ocupar el càrrec de directora assistencial d'hospitals de l'ICS (2018-19) i va ser directora de l'Hospital Grrmans Trias i Pujols (2014-15).

La que serà nova directora de l'Hospital és neboda de la dibuixant Pilarín Bayés i filla del cardiòleg Antoni Bayés.

Edicions locals