Debut dels Màgics BMG als jocs amb l'equip d'handbol

Serà la primera edició que l'equip granollerí participa en uns Jocs Special Olympics

Esports

Debut dels Màgics BMG als jocs amb l'equip d'handbol
Debut dels Màgics BMG als jocs amb l'equip d'handbol | BMG

José Luis Rodríguez Beltrán

L'equip inclusiu del BM Granollers debutarà en uns Jocs Special Olympics a casa, davant la seva afició i al Palau d'Esports. El conjunt granollerí està format per set esportistes, amb sis nois i una noia. Des de la seva creació el 2018, la disciplina special del BMG ha anat en augment i habitualment competeix en les lligues del projecte De mano en mano. 

Davant la possibilitat de competir als Special Olympics, el club no s'ho va pensar gaire i va inscriure el conjunt. "Nosaltres competim en les lligues del De mano en mano, i els rivals són del tot desconeguts. Això també ens va motivar perquè serà una nova experiència per a l'equip. Estem molt motivats", explica Rosa Llorens, directiva del BMG, que assenyala que el més important de tot plegat, a banda de la competició, "és visibilitzar les capacitats que tenim, que la gent pugui veure l'esport inclusiu i fer-los partícips". En aquest sentit, Llorens afegeix que "els esportistes estan acostumats a veure familiars competir, però ells no tenen gaires dies per fer-ho. Així que durant quatre dies ells són els protagonistes i els vindran a veure. Estan molt il·lusionats". 

Amb nervis i motivació

Un dels moments més esperats dels esportistes serà l'acte d'inauguració al Palau d'Esports. "Tenen moltes ganes de viure ja l'acte d'inauguració, sobretot, per la desfilada que hauran de fer. Serà un moment especial", diu Rosa Llorens, que sap que a partir d'aleshores l'equip s'haurà de concentrar per viure uns dies intensos competitius.  

Edicions locals