El BMG té venudes unes 3.000 entrades pel partit del KH-7 contra el Beti-Onak

Per establir un nou rècord d'assistència en un partit femení el club vol arribar a la xifra dels 5.000 assistents

Esports

| BMG

Redacció

El BMG ja té venudes unes 3.000 entrades pel partit de la Lliga Guerreras de dissabte entre el KH-7 i el Beti-Onak. El club vol establir un nou rècord estatal d'assistència en un partit femení i per això el BMG demana un últim esforç per superar la xifra dels 5.000 assistents.

El BMG ha rebut la implicació i el suport de l'Ajuntament de Granollers, les entitats esportives de la ciutat, la Federació Catalana d'Handbol, la Real Federación Española de Balonmano, amb les quals s'han realitzat diverses accions de promoció per assolir una jornada històrica per a l'handbol i l'esport femení. A més, les entrades pel partit, que també inclou el partit del Fraikin BM Granollers que es disputarà a les 16 h, estan a la venda de forma anticipada des del passat 15 de març a un preu de 5 € i també es podran adquirir a taquilla el mateix dia.

El KH-7 és novè a la classificació amb 17 punts a un punt del vuitè classificat, el Motive.Co Gijón, amb 18 punts. A falta de dos partits per tancar la classificació de la Liga Guerreras Iberdrola, l'equip blanc-i-blau encara dues "finals" per optar jugar els play-offs, tot i que ara depèn dels resultats dels rivals, ja que ara mateix amb els resultats opta a jugar el play-down.

El partit del KH-7 serà dissabte a les 19 h, tot esperant que sigui una jornada històrica.

Edicions locals